Friday, July 16, 2010

IAAPA 2010

As salam.

Kami menang lagi..congrates Sunway Lagoon.4 times in a row best attraction park in Asia.Bangga rsnya jadi staff Lagoon ( & pas ni no more..sob..sob).kali ni IAAPA -International Association of Amusement Park & Attractions held at Msia -for d 1st time.So,we lagi excited.Baru je bln 3 ari tu celebrated with Media -after won on 2009 which was announced in Korea..So,we all di invite tuk g fair kt KLCC convention & sgt happening.we took lots of photo -free image photo from vendors & lots of goodies bag.wah,syoknya...
They have animation theater , 3D ,4D  & 5D..Lagoon is planning on that very soon... gud lucks lagoon..

So,lets c d pic's taken during the IAAPA celebration at Lagoon..

wild west-seksa dah ni..
ni madagascar-depa umah dkt,blk salin baju,aku pki je uniform xbest tu


new attraction-flowrider
Ada plak new attract ,flowrider.benda alah ni kan,ala2 bahaya sket.air nya deras sgt,silap2 ko pki vikini,tetiba eh..ko dah naked..kt sblh tu ada cafe tau,pastu boleh ke,bdk2 opis aku ni duk usya minah2 salleh ni,siap gelak2 sbb tetiba minah2 ni leh xperasan,2 pieces nya dh ilang.jenuh la ko stop kan air,pastu kutip spentot ko,pki balik..sbb tu la maleh nk try sbb baju ko akan terangkat..ko kena pki baju yg betui2 ketat-ha,mcm swimming suit muslimah tu ok kowt.kalu xmmg free show..

aku penah gak nampak,laki la tapi..xde la tertanggal suma,tp dh half dah.nasib nmpk from back..eiyiyiyiyiy...@@@@@

 & some pic's at convention..dpt snap sket je since bateri kong..tp,dh byk amik free printed pic's & oso design on cards..so nice..Lagoon shud consider this machine coz its worth for investment..is it Mr CEO ???


aku mmg senyum bahagia sbb dh official resign


 sekian..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...