Wednesday, February 17, 2010

IAAPA Parade

As salam.

Kalo dh namanya keje kt Theme Park,nak2 asia best attraction 4 times in a row ( promote cket ),ada je aktiviti eventho deptnya xde kene mengena ngan sales/marketing..if last year jumpa itu abg sheikh muzaffar ( kuang..kuang..),dis year nk celebrate with media..Quite fun,tp sakit kaki la kena turun bukit..hu..hu...
Kitaorg kena buat tattoo kt muka -pastu kan memsg demand xnak jdk pirates jahat.sbb theme nya pirates-ala2 fairy tales gitu..skali kan,ms reherseal,mengamuk si ceo tu.dia kata kitaorg ni ngengada,.giler aku nk conteng muka dgn karakter jahat.xsanggu kowt.dh la water color tu bau semcm,xselesa lgsg.

Tapi syok sbb dpt chance join benda2 cenggini kan.nasib aku dpt baju yg best-mean:tutup la aurat sket.ko tau la,baju geng event ni mana penah sopan..sexyyyy manjang..sapa penah dtg lagoon,tau la ms opening act drg mcm mana.kesian member aku yg p amik baju lmbt,dh mcm maid dh upenya ha..
Posing sket..


boots tu aku pinjam sherry,ex-colleaugue-gile aku suka boots tu..
                            
ni ms tunggu nk parade.ko xtgk si kak mas,kl & lk dh mcm maid cinderella dah..sian depa.


Actually,ada yg sexy xhengat,mana ntah drg amik talents ntah,siap pki G-string..ayoyoo..xpe lah,ko nye tuh cantik licin je,xde la mual nak nengok nya..ye dok..overall..aku suke..bukan depa,tp event ni..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...