Thursday, January 21, 2010

Dinner KSS

As salam.

KSS means Kelab Sukan Sunway (KSS).Tiap bulan suma staff kena deduct RM1 tuk yuran.So,kalo ada 100,000 staff x 12 mth x RM 1,byk tul duit yg collect.Patut la slalu organize mcm2.So,dinner kali ni pon cuma byr srg RM10 as door gift -len kali bg free terus la..As usual kt Sunway COnvention.My 1st time join aktiviti kt Sunway.Food was ok & plg happening ,of course la mc nya..Dee & the gang yg so the "vogue"..

Geng 1 Malaysia

Ini 'bibi kepoh' namanya..seram...mc malam tu,si Dee tu..tinggi yg amat.siap pki dress sexy ko.pastu ckp blue.ngan Tan Sri Jeffrey tu selamba je dia men'sx'..siap ada dancers dia yg 'adik adik' tu menari lagu pussy cat dolls u..aku mmg xingat nk snap sbb teruja..ahaah..klako kot.
Jadi,si bb kepoh ni selingan bila Dee tukar baju.mmg la fun drg jdk mc,tp sensored tu yg xtahan.mlm tu drg invite,si pemenang bintang kecik tu,jac & sapa lg srg ntah.jac nk dkt kui 12 pm baru smpi,aku dgr 1 lagu je,terus blah sbb dh lambat sgt nk blk kl..lucky draw xdpt pong..tsk..tsk

bibi kepoh      

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...