LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Thursday, November 12, 2009

My Besday

As salam.

Mesti la tiap2 tahun suma org celebrate b'day kan..Lain la kalo tetiba lahir 29/2 ,jdk 4 thn skali baru sambut b'day.Kalo aku,xkira nk jugak celebrate ,selamba la 28/2 or 1/3 jadik b'day xrasmi..kan..kan..

Mcm biasa,opis yg baik hati mesti akan wat punya.xyah nk surprise2 dah..this time share dgn Stef -she's on 8/11.last year,rsnya stef cuti sbb tu dia xde dlm list kot..oleh sbb we ol ckp xkisah nk kek apa ,maka kek yg drg beli xbest..ha..ha..next year kami mau kek besar ya .. :p..xmalu...

kongsi kek

kt opis yg buruk

tepuk2 malu2 sbb ms tu ceo aku siap lalu plak kt situ

dgn lina-kami dua sama nama
 Awek cun ni nama dia sama ngan aku..ass mgr tuk lost world base kt kl.kami bf gak tau,,tp jarang dpt jumpa sbb dia bzz bee buat sales.slalu ada chance nk lunch,mesti p mkn best2 kt luar sunway.mkn best tu = gerai makcik yg food dia best2 tp murahhhh giller...heaven..


Sambung2 lg smpi mlm kt surf beach-kebetulan staff b'day gath for Sept,Oct & Nov babies fall on my bday..lagiiii sukkeeee..kalu ada gathering mcm ni,ko jgn harap dpt blk awal eh..siap hr tunggu amik sign k.
Tapi,kali ni aku ikhlasss turun sbb besday aku..hu..hu..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...