Sunday, November 1, 2009

Cuci & Cuci lagi


As salam...

Owh..tgk kt atas ni apa...ye,after test yg xbest tu,kami g Istana Budaya n layan the theater..It was superb..gille best..fully satisfied to the max..rasanya dah tegang urat2 mulut ni sbb gelak..owh,hilang segala resah gundah gulana..wah,gitu...

Anybody yang still thinking nk g ke x,g la tgk..konpem kepala yg berserabut akan automatik segar bugar..& what makes me really happy????
-
-
-
-
-
-
-
-

Becoz of this..owh,aku mmg poyos!!ha..ha..i like..
Alkisah,mmg xleh queue amik pic ngan artist kalo xbeli poster.4 me,cheit..nk beli poster tu nk buat apanya..pastu tgk guard tu mcm overlook,berdesup la join queue amik..puas hati den !!


Hans mmg ensem kot..pastu member2 cina opis aku tgk aku letak kt FB,depa kata ni bf aku..wahahaha..kes xkenai la ni..
payah nau nk suh depa tgk camera buruk aku tu kan..
with bff

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...