LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Sunday, February 15, 2009

PGL the musical


with bff la ..harus..
Puteri Gunung Ledang is back !!!Mmg since first season nak sgt tgk show ni..Ms first time tu,kt UiTM lagi n some more kalo pg tgk,takde transport n plg penting,nak tumpang tido kt mana la pulak kan..maklum la kite budak hostel n tak mo la tumpang2 umah sewa kengkwn tgh2 malam..So,pendam kan aje la until la 2nd season..pun tak dpt jugak..tiket sold out!So,agaknya dah rezki kan,for the 3rd season...ms tu,otw p opis la..tgh2 jam kt Jalan Tun Razak kt IJN,tetiba nampak die nye promo kt billboard and its state this will be last season for Tiara to perform as Princess..what???apa lagi,terus amik no phone Ticket Axcess and pepg dah msg aimy suh die kol where i can get the tickets..

n coincidentally,tiket cuma boleh beli kt IB or else kt any Axcess counter which 1 of them kt Piramid...yeay!!!best sgt..so,terus pg Piramid..n sgt la terkezut sbb most of tiket sold out even ms tu baru awal Jan..after check,yg available cuma RM 33 n RM400++..hem..takkan la nak beli yg mahal tu..lari budget la plak..so,terus kol my cousin yg penah pegi tgk and she bought RM33 tickets whether its worth for me to buy,since for me,if end up cant see anything,better cancel..but then.die kata,ok jer..so,terus beli la..nasib dpt row depan jugak..can u believe???all sold out..n we dpt on Thursday malam..

On the show ,mmg tak tau nak ckp..10 stars la..rs cam nak jerit n standing ovation to them..puas hati sgt n if i had the chance,nak lagi tgk..puas hati sgt..very entertaining n superb!!!caya lah..hope Tiara stay jadi PGL or else tak yah buat lagi n create something new...




aku rasa tiara sgt howt mlm tu




aku mmg suke giller kowt..nanti kalu ada nk tgk lagi..tp,dgr2 mcm dah penutup nih..kalu ada,org lain yg take over..eh,best ke org lain jdk puteri ?? & stephen rahman mcm mana...he..he..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...