Saturday, January 10, 2009

KLIA

As salam

Hari ni my youngest sis yg kt US tu nak fly back.She's on holiday for 3 weeks n since all of her frens balik msia,so die pon balik la..padahal baru dalam 3 mnths kot pegi..home sick la kunun.dia ni jenis xberenggang ngan our parents.anak last plak tu.kekdg,leh tdo skali kt katil ngan mak ayah.ntah pa pe.dari dulu,dpt boarding school ja,tolak..last2 amik,dekat Msia xnak p,smpi ke US nun org antor hang.

Adik aku ni muka nak sama ngan aku.ada iras,tp versi kecik.akak aku panggil togel..pokok togei tu,sbb dia kurus keding,siap msk spital org ingt form 1.dia suka gelak kuat -sama la mcm aku.siap ms msk skool dulu ( kami suma adik beradik p sek sama k) -nasib muka aku n kakak atas aku ni xsama-bosan kowt nanti ada plak cikgu nk tnya-& nasib beza aku n adik aku jauh,tp,ada plak cikgu perasan muka kami nak sama-adik aku kata,eh,ada cikgu tnya,aku adik hang ka-giller ada cikgu perasan kewujudan aku-mesti sbb aku notti dulu-ngesnges-

Pastu bley plak,classmate aku tu,adik dia classmate adik aku.aku p beraya umah dia,adik dia leh usya aku-last2 aku tnya-dia nk tau aku ni ada adik ka-sbb aku tau adik dia sek aku dulu-mmg sah la kan..adui.bosan..

Tapi,dlm byk sama-adik aku lg pandai la-aku pon pandai gak-ahaha-aku pemalas-biasa la tu-xkan suma nk bijak.dlm famili pon,aku srg ja bukan science stream..aku akaun..giller xsuke sains.spm pon lepas2 je sains.aku fokus subjek penting sbb nk amik akaun kan..

Her flight dlm kul 11 pm camtu ke Spore n transit ke Narita then direct flight ke Michingan n Detroit..Syok kan dapat merantau n travel camtu..ye lah,kita ni takde chance,so dpt tgk adik sendiri pon jadi la..

Anyway,ni la photo yg sempat snap malam tu..kitaorg 3 beradik plus my parents jek yg antar kt KLIA..dulu masa first pegi,satu kampung hantar..he..he..Tapi,b4 die blk sana.,my parents sempat la buat kenduri sket untuk die kt kampung..


aku suke plak sbb kebaya ni..nmpk slim sket..               








No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...