Wednesday, December 24, 2008

New Year +Exchange gifts

As salam.

New Year is coming and might as well christmas.Since my off ni 80% is Chinese,so they choose to celebrate this 2 days with exchange gifts + makan2..so,all of Finance Dept (around 20++) get ready the gift n 2 days before christmas we tukar2 la.even kita Islam tak celebrate,tp,as respect them,so we just ikut la but bukan nak meraikan mcm drg la..Me,beli organiser n ms exchange tu,dpt Sheaffer mechanical pensil ,..ok la kan..my hadiah tu,bdk trainee yg dpt..pastu that nite, we all had makan2 kt Pizza Hut Piramid..meriah jugak la..
So,ni la pics yg sempat snap...

3 bdk belah kanan tu intern.si lk tu kan,yg boss aku  buat peace kt dia tu slalu kena kacau.dia jenis xleh org peluk2 dia,even girl,so boss aku slalu kaco dia..






itu je lah,sekian..aku trus berdesup blk kl sbb dh lambat ms tu...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...